Zilele Liceului Teoretic Alexandru Papiu Ilarian

Acest eveniment este un prilej de sarbatoare pentru elevii si profesorii din aceasta unitate de invatamant si apreciez de fiecare data seriozitatea si dedicarea celor care se implica in organizare.
Este un un moment in care este reinviata amintirea unei personalitati transilvanene marcante a secolului al XIX-lea- Alexandru Papiu Ilarian- patronul spiritual al Liceului. Prin activitatea sa politica, a avut un rol important in revolutia de la 1848, fiind in acelasi timp un istoric, jurist si lingvist, membru al Academiei Romane.
Dragi elevi si profesori, desfasurarea activitatii sub egida acestei personalitati este o mare cinste pentru fiecare dintre d-voastra si aveti datoria de a pastra traditia unui invatamant la nivel inalt, asa cum ati demonstrat-o si pana acum.
Felicit organizatorii pentru continuarea organizarii acestui eveniment, iar cadrelor didactice si tuturor elevilor le transmit putere de munca si intelepciune, dedicare si implicare pentru a va privi cu cea mai mare apreciere! Sunteti viitorul acestei tari si ne punem toata increderea in voi!

Comentarii Facebook

mesaje

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*