Problema intersectiei DN 17 cu DN 1C

Către,

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale

Doamnei Președinte Daniela Aureliana Drăghia

Stimată doamnă,

Vă supun atenției o situație deosebită din Colegiul pe care îl reprezint în Parlament și a cărei rezolvare este de competența CNADNR.

În localitatea Dej, Drumul Național 17 Dej – Vatra Dornei – Suceava, a cărui reabilitare s-a încheiat în anul 2010, se intersectează cu Drumul Național 1C Cluj – Dej – Baia Mare – Halmeu, drum ce se află sub contract de reabilitare.

Aceste două drumuri, după cum bine știți, sunt intens tranzitate, ceea ce generează ambuteiaje și numeroase accidente. Unul din punctele în care se produc frecvent asemenea fenomene este locul de intersectare al celor două drumuri naționale. La aceasta contribuie alături de traficul aglomerat și poziția geografică deosebită, relieful în pantă în care se găsește intersecția, unde se formează acest punct negru.

Sunt convins că această problemă  poate fi tratată, își poate găsi rezolvarea, în cadrul proiectului de reabilitare a DN1C, bineînțeles, de către dumneavoastră.

Mă adresez dumneavoastră în numele cetățenilor Colegiului pe care îl reprezint, cu rugămintea de a găsi o soluție tehnică optimă pentru această intersecție importantă, și sunt convins că toți participanții la trafic împărtașesc punctul de vedere exprimat.

Sunt încredințat că este vorba de o situație complexă, dar având în vedere importanța rezolvării ei, impactul pe care îl va avea asupra traficului din zonă, fluidizarea circulației și scăderea numărului accidentelor, veți analiza cu atenție și responsabilitate această situație, veți lua măsurile ce se impun.

Cu respectoase mulţumiri,

Deputat Cornel Itu

Comentarii Facebook

mesaje

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*